Project Turnover tijdens lockdown

Tijdens de persconferentie op 14 december werd bekendgemaakt dat  contactberoepen niet zijn niet toegestaan tijdens de lockdown. Desalniettemin mag Turn-Over het programma voortzetten omdat het project onder jeugdzorg valt en de uitzondering voor kwetsbare jongeren van toepassing is.

Om de 1,5 meter afstand regel zo goed mogelijk te waarborgen wordt er vanaf 4 januari op een andere locatie gestart, te weten: Castricumse rugbyclub op de Van Haerlemlaan 29 in Castricum.

Tot die tijd zullen de deelnemers via een strak schema individueel begeleid worden, er zullen daarnaast online sessies plaatsvinden en er wordt huiswerkondersteuning en examentraining aangeboden zodat de jongeren ondanks de pandemie toch hun school kunnen afronden.

Uiteraard blijft Turn-Over hierbij de richtlijnen van het RIVM volgen en anticipeert het team op veranderingen in het coronaprotocol van de overheid. Indien nodig  worden extra maatregelen ingezet, uiteraard worden deelnemers, ouders en hulpverleners hierover tijdig geïnformeerd.

Wij vragen hiervoor uw begrip. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie:

Joeri Peperkamp (directeur) 072-220 41 70/06-24 540 231 of j.peperkamp@turn-over.nl

 

 

Even bellen? 0722204170
Menu
Aanmelden
Menu

Project Turnover tijdens lockdown

Home NieuwsProject Turnover tijdens lockdown
Wilt u meer informatie?
Wilt u meer informatie?
Meer weten of direct een jongere aanmelden? Maak een afspraak met onze jeugdspecialisten.
Maak een afspraak